Букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА

Букмекери дали прогноз на гру Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" - "Манчестер Сіті"

Укрінформ
23 жовтня футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у Харкові матч 3-го раунду групового турніру Ліги чемпіонів проти англійського клубу "Манчестер Сіті".

Букмекери вважають фаворитами цього протистояння команду гостей, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - компанія William Hill приймає ставки на перемогу української клубу з коефіцієнтом 7,50, показник успіху англійців оцінюється в 1,36, нічия - в 5,50.

Після перших двох турів становище у групі F Ліги чемпіонів таке: "Ліон" (Франція) - 4 очки, "Манчестер Сіті" - 3, "Шахтар" - 2, "Гоффенгайм" (Німеччина) - 1.

Шляхи "Шахтаря" і "Манчестер Сіті" уперше перетнулися на груповому етапі Ліги чемпіонів минулого сезону, причому кожен із клубів здобув перемогу на власному полі. "Сіті" виграв матч другого туру (2:0) завдяки голам Кевіна де Брюйне та Рахіма Стерлінга у другому таймі. У 6-у турі м'ячі Бернарда та Ісмаїлі забезпечили "Шахтарю" перемогу з рахунком 2:1 і вивели його до 1/8 фіналу з другого місця. У гостей голом з пенальті у компенсований час відзначився Серхіо Агуеро.

У сезоні нинішньому донеччани обидва стартові матчі завершили з рахунком 2:2. У зустрічі першого туру з "Гоффенгаймом" вони відіграли два м'ячі на власному полі, а потім, навпаки, втратили перевагу у два голи на полі "Ліона".

"Манчестер Сіті", у свою чергу, спочатку зазнав удома несподіваної поразки від "Ліона" (1:2), а потім з таким же рахунком обіграв у готсях "Гоффенгайм". Переможний м'яч на 87-й хвилині забив Давід Сільва.

Не будемо забувати, однак, і про те, що чемпіони України перемогли суперників у всіх чотирьох останніх домашніх матчах ЛЧ. У групі, окрім "Сіті", вони здолали італійський "Наполі", голландський "Фейеноорд" та "Манчестер Сіті", а в 1/8-й фіналу переграли ще один італійський клуб - "Рому."

Читайте також: Форвард "Маріуполя" Борячук – кращий гравець 12 туру УПЛ

Зустріч у Харкові "Шахтар" - "Манчестер Сіті" обслуговуватиме суддівська бригада з Іспанії. Головний арбітр - Карлос дель Серро. лайнсмени - Хуан Юсте та Роберто дель Паломар, четвертий рефері - Теодоро Собріно.

Матч, який розпочнеться у вівторок на ОСК "Металіст" о 22.00, транслюватиме телеканал "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-