Наставник

Наставник "Олександрії" Шаран – кращий тренер 12 туру УПЛ

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран визнаний кращим тренером 12 туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги.

Таке рішення прийняло Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу за результатми 12 туру УПЛ сезону- 2018/19. Про це повідомляє прес-служба ВОФТ.

"ФК "Олександрія" заслужив повагу блискучим стартом у новому сезоні, коли довгий час очолював таблицю. Пізніше календарний темп із матчами проти грандів та навантаженням на двох фронтах дещо збив хід команди, однак він все одно лишається найуспішнішим серед переслідувачів дуету фаворитів. Це підтвердив матч із "Карпатами", який олександрійці виграли – 2:1. Тож наш сьогоднішній лауреат – головний тренер ФК "Олександрія" Володимир Шаран. Його підопічні обіграли львів’ян, закріпивши свій відрив від інших претендентів на третє місце", - йдеться в повідомленні.

Володимир Шаран переміг у номінації "кращий тренер туру" із середнім балом 4,6:
номінальний результат команди – 5;
труднощі в вишикуванні та керуванні підопічними – 4;
майстерність в роботі з кадрами – 5;
тренерська майстерність – 5;
накопичувальний критерій – 4.

Зазначається також, що це третя поспіль перемога "Олександрії" після мінімальної поразки в Маріуполі у чемпіонаті країни. Ранній виліт із кубка змушує команду концентруватися суто на чемпіонаті, що є поганою новиною для її конкурентів.

Читайте також: "Олександрія" виграла у "Карпат" матч 12 туру футбольної Прем'єр-ліги

Як повідомляв Укрінформ, 21 жовтня футболісти "Олександрії" з рахунком 2:1 обіграли львівські "Карпати" у заключному матчі 12-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. М'ячі на стадіоні КСК "Ніка" забили Дмитро Шастал, який відзначився на 11-й хвилині, та Кирило Ковалець (41) - у складі "Олександрії", Олексій Гуцуляк (54) - у "Карпат". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-