Світоліна: Зміна тренера - це досить делікатний крок

Світоліна: Зміна тренера - це досить делікатний крок

Укрінформ
Краща тенісистка України Еліна Світоліна розповіла про ті зміни, які відчуває у своєму фізичному стані, а також про свою нову команду.

Еліна Світоліна, яка посіла в оновленому 22 жовтня рейтингу WTA 7-й рядок, зокрема, зазначила, що наразі рухається вже краще, ніж на початку сезону, а зміна тренера - це досить делікатний крок.

"Зміни за останні місяці сезону? Є різниця у фізичній формі, також, на мій погляд, я рухаюся краще, трохи краще, ніж на початку року. Є своя користь і є моменти, які я хочу вдосконалити. Подивимося, це останній турнір і зі своєю командою я обговорюватиму, що мені потрібно поліпшити або що я вже роблю добре.

Основне для мене, звичайно ж, це тренер з фітнесу. У мене є кілька імен на прикметі. Також я думаю про тренера з тенісу, звичайно. Це ті два фахівці, яких я хочу знайти. У мене є Енді Беттлс, який знає мене краще за всіх, і ми пройшли і через підйоми, і через спади. Він знає, що мені подобається і не подобається. Ми подивимося. З Енді все і так складалося досить добре, коли я ще працювала з Тьєррі Асьоном і його не було зі мною. Тому після цього турніру ми з Енді поговоримо, які є варіанти. Тому що зміна тренера - це досить делікатний крок. Починати новий сезон з новим тренером - це точно то ще випробування, я б сказала. Так що, у мене є час подумати і прийняти правильне рішення", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Рейтинг WTA: Світоліна посіла 7 місце, Ястремська оновила особистий рекорд

Як повідомляв Укрінформ, українська тенісистка Еліна Світоліна перемогла Петру Квітову у стартовому матчі Підсумкового турніру WTA, який розпочався в Сінгапурі. У другому раунді WTA Finals українська тенісистка зустрінеться з чешкою ​​Кароліною Плішковою.

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-