Тайсон: Скоро знову побачите мене на полі

Тайсон: Скоро знову побачите мене на полі

Фото
Укрінформ
Бразильський півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" прокоментував своє відновлення після травми, отриманої 7 жовтня в матчі проти луганської "Зорі" (1:1).

Тайсон під час автограф-сесії у київському ЦУМі, зокрема, зазначив, що відчуває себе набагато краще і невдовзі збирається вийти на поле.

"Дуже приємна і цінна любов уболівальників. Не знаю, можливо, сьогодні роздав рекордну для себе кількість автографів за день. Хочу сказати, що "Шахтар" проводить чудову роботу. Ми далеко від нашого рідного міста, і організувати зараз такий захід в Києві - це вкрай важливо. Вболівальники бажають мені скоріше відновитися, та й взагалі приймаю багато повідомлень кожного дня. Все це дає сили, щоб продовжувати працювати. Вже відчуваю себе набагато краще - скоро знову побачите мене на полі", - цитує Тайсона прес-служба ФК "Шахтар".

Автограф-сесія Тайсона відбулася 21 жовтня у київському ЦУМі, де завершилася фотовиставка, присвячена історії виступів "Шахтаря" в Лізі чемпіонів УЄФА. Найближчим часом експозиція переїде до Харкова. На зустріч із капітаном "гірників" прийшло понад 300 осіб, а сам захід тривав більше двох годин.

Тайсон провів автограф-сесію для уболівальників. Київ. 21 жовтня 2018 року/Фото: ФК "Шахтар"

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня бразильський півзахисник "Шахтаря" Тайсон отримав серйозну травму у матчі проти "Зорі" (1:1), через яку пропустить не менше місяця і точно не зіграє 23 жовтня з англійським "Манчестер Сіті" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА.

Читайте також: Уболівальники визнали Тайсона кращим гравцем "Шахтаря" у вересні

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека заявив, що епізод із травмуванням Тайсона не можливо сприймати інакше, як навмисний. За інформацією лікарів, у Тайсона пошкодження медіальної бічної зв'язки колінного суглоба. Середній термін відновлення складе від 4 до 6 тижнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-