Україна вболіває за своїх незламних захисників на “Іграх нескорених” - Порошенко

Україна вболіває за своїх незламних захисників на “Іграх нескорених” - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко запевнив, що Україна вболіває за національну команду “Ігор нескорених” та подякував незламним захисникам за мужність і силу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook 

“Горде “Слава Україні!”, яке тільки нещодавно стало офіційним вітанням українських військових, - серед інших привітань країн-учасників Invictus Games в Австралії. Дякую нашим незламним захисникам за мужність та силу, а також за те, що прославляєте Україну у світі. Вболіваємо за вас, Invictus Games: Team Ukraine!”, - зазначив Президент.

Як відомо, “Ігри нескорених” - міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців та ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, набутими під час виконання службових обов'язків. Участь у змаганнях беруть представники країн-членів НАТО, а також стратегічні партнери Альянсу.

Вперше “Ігри нескорених”, засновані британським принцом Гаррі, пройшли в 2014 році в Лондоні. Цьогоріч у змаганнях, які відбудуться з 20 по 27 жовтня у Сіднеї, візьмуть участь команди 18 країн (Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Велика Британія, США).

Читайте також: Українську команду «Ігор нескорених» вшанували в австралійському парламенті

Україна виступатиме у шести спортивних дисциплінах - легка атлетика, плавання, веслування на тренажері, велоспорт на шосе, стрільба з лука та пауерліфтинг. Торік Україна вперше взяла участь в “Іграх нескорених” у Канаді. Тоді в Іграх змагались 550 військовослужбовців та ветеранів. Українські спортсмени здобули 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзових нагороди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-