Червенков: Я хочу і стараюся, щоб клуб

Червенков: Я хочу і стараюся, щоб клуб "Чорноморець" потрапив у зону єврокубків

Укрінформ
Головний тренер одеського футбольного клубу "Чорноморець" Ангел Червенков розповів про ситуацію в клубі.

Ангел Червенков в інтерв’ю "Футбол 1/2", зокрема, зазначив, що головна мета клубу – попасти в зону єврокубків.

"Можу сказати, що керівництво дало мені повний карт-бланш, і вся ця селекція, яку ми провели з моїми колегами і друзями, була дуже відповідальною. Відповідно до наших фінансових можливостей ми набрали універсальних футболістів, які, на нашу думку, могли бути на користь команді.

Керівництво не проти, коли потрібно переглянути ще деякі варіанти на майбутнє, щоб підняти рівень команди, тому що "Чорноморець" - це бренд. Це історія. Це ім'я - серйозне ім'я в українському футболі. Так що я теж хочу підняти "Чорноморець" на такий рівень, якого він заслуговує, який був. Я хочу і стараюся, щоб клуб потрапив у зону єврокубків. Але зараз наші можливості, на жаль, не такі.

Читайте також: Наставник "Чорноморця": Після автоголу в грі з "Шахтарем" для нас все закінчилося

Наша філософія та політика - давати шанси нашим молодим талантам показати свої можливості на полі. На полі у ​​нас наймолодша пара центральних захисників - 21-річні Грачов і Остапенко. У інших команд такого немає. 19-річний Мусолітін дуже впевнено виглядав проти "Шахтаря". Він зараз набирає і впевненість, і майстерність, і дуже старається", - сказав Червенков. 

Фото: arsenal-kyiv.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-