Григорій Суркіс: Кредо Хацкевича - без залишку викладатися на футбольному полі

Григорій Суркіс: Кредо Хацкевича - без залишку викладатися на футбольному полі

Відео
Укрінформ
Почесний президент Федерації футболу України Григорій Суркіс привітав головного тренера київського футбольного клубу "Динамо" Олександра Хацкевича із 45-річчям.

"Вітаю Вас зі вступом в зрілий для кожного чоловіка вік 45-річчя! З такого приводу не гріх висловити достойній людині і заслужені компліменти, якими сповнена Ваша футбольна біографія.

Віддавши легендарному клубу більше семи сезонів як гравець, Ви були найважливішою ланкою в півзахисті зоряної команди Валерія Лобановського, яка голосно заявила про себе на всю Європу. Ваше кредо - без залишку викладатися на футбольному полі - обернулося сторицею любов'ю уболівальників і повагою партнерів. І я дуже радий, що через роки висококласний виконавець з настільки значним послужним списком повернувся в рідний клуб у ролі тренера - щоб виховувати на своїх знаннях і досвіді зростаючі динамівські таланти.

Щастя Вам і здоров'я, Олександр Миколайович, удачі та успіхів в улюбленій справі, здійснення всіх заповітних бажань, миру і благополуччя в родині", - цитує Суркіса прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: У "Динамо" лише день на підготовку до "Ворскли", але це не проблема

Відео пам’ятних моментів від ФК "Динамо":

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-