Навратілова: WTA Finals дасть Світоліній шанс завершити сезон чемпіонкою

Навратілова: WTA Finals дасть Світоліній шанс завершити сезон чемпіонкою

Відео
Укрінформ
Екс-перша "ракетка" світу Мартіна Навратілова прокоментувала кваліфікацію української тенісистки Еліни Світоліної на Підсумковий турнір WTA, який стартує в Сінгапурі 21 жовтня 2018 року.

Мартіна Навратілова в своєму блозі для WTA, зокрема, зазначила, що кваліфікація Світоліної на WTA Finals дасть їй шанс врятувати сезон – завершити виступ в Сінгапурі як чемпіонка.

"Кваліфікація на Підсумковий турнір також дасть Еліні Світоліній шанс врятувати її сезон. Корт в Сінгапурі ідеальний для неї. Раніше їй не вдавалося зробити прорив на мейджорі або на Підсумковому турнірі. Але якщо Світоліна потрапляє в Сінгапур і завершить виступ як чемпіонка, для неї це буде відмінне закінчення року, яке також стане гарною підмогою і для нового сезону", - цитує Навратілову БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня стало відомо, що шоста "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна вдруге виступить на Підсумковому турнірі WTA. Українка забезпечила собі місце на змаганнях в Сінгапурі після поразки Кароліни Плішкової на турнірі VTB Kremlin Cup - WTA Premier у Москві. 

Читайте також: Перша "ракетка" світу Сімона Халеп знялася з WTA Finals

Відео кращих моментів Світоліної у нинішньому сезоні від WTA:

Останньою кваліфікувалася на Підсумковий турнір WTA чеська тенісистка Кароліна Плішкова. Раніше участь в Сінгапурі собі гарантували Сімона Халеп, Анжелік Кербер, Каролін Возняцкі, Наомі Осака, Петра Квітова і Слоан Стівенс. Кікі Бертенс замінить Сімону Халеп, яка знялася з турніру за станом здоров’я. 

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-