Ястремська: У півфіналі Люксембургу змушу все піти потрібним шляхом

Ястремська: У півфіналі Люксембургу змушу все піти потрібним шляхом

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася очікуваннями від півфінального протистояння із 47-ю "ракеткою" світу Беліндою Бенчич зі Швейцарії на турнірі WTA International у Люксембургу 

Даяна Ястремська в коментарі прес-службі турніру, зокрема, зазначила, що змусить у цьому матчі "все піти потрібним шляхом".

"Я двічі грала проти Бенчич. Вона дуже хороший гравець. Мені потрібно серйозно налаштуватися на цей матч, а також, звичайно, потрібно відпочити і підібрати правильну тактику. Думаю, в півфіналі я можу змусити все піти потрібним шляхом", - цитує Ястремську XSPORT

Відзначимо, що рахунок в особистих зустрічах Ястремська - Бенчич рівний. 2017 року на харді в Санкт-Петербурзі перемогу здобула швейцарка, а в 2018-му на тому ж покритті в Нью-Хейвені два сета залишилися за українкою.

Читайте також: Ястремська обіграла росіянку і вийшла до півфіналу турніру WTA

Як повідомляв Укрінформ, 18 жовтня третя "ракетка" України Даяна Ястремська успішно подолала третє коло турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) у Люксембургу із призовим фондом 250 тис. доларів. У протистоянні за вихід до 1/2 фіналу Ястремська, яка посідає 66-те місце в рейтингу WTA, у чудовому стилі переграла росіянку Маргариту Гаспарян (№124) з рахунком 6:1, 6;4.

Фото: BGLBNPParibasLuxembourgOpen

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-