Воробей: Малиновський - потенціальний лідер збірної України з футболу

Воробей: Малиновський - потенціальний лідер збірної України з футболу

Укрінформ
Екс-форвард збірної України з футболу Андрій Воробей порівняв підопічних Андрія Шевченка з командою 2005 року, коли країні також вдалося стати кращою на попередньому етапі змагань.

Андрій Воробей після перемоги збірної України над Чехією (1:0) в Лізі націй УЄФА в коментарі zbirna.com, зокрема, зазначив, що 13 років тому футбол був іншим, зараз він став швидшим, у команді стало більше технічних виконавців.  

"13 років тому футбол був трохи іншим. Зараз він став швидше. У нинішній збірній України більше технічних виконавців, на гру команди приємно дивитися. Проте, як мені здається, бажання було більше у того колективу, 2005 року. Брак майстерності нам вдавалося компенсувати спрагою боротьби і максимальною віддачею", - сказав Воробей.

Також Андрій Воробей оцінив дії гравців збірної України: "Упевненіше і надійніше почав діяти Ярослав Ракицький. Добре зарекомендував себе молодий Микола Матвієнко. Якщо він стабільно виступатиме в клубі, то у захисника може бути велике майбутнє. Марлос класно розганяє атаки збірної, в загальному, веде гру. Навіть якщо не враховувати два забиті м'ячі в останніх двох матчах, продуктивно попрацював Руслан Малиновський. У цього півзахисника є потенціал, щоб стати лідером національної команди".

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1: 0) в домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними в боротьбі за перше місце в групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" забив Руслан Малиновський.

Читайте також: Марлос очолив рейтинг найкорисніших гравців збірної України в Лізі націй УЄФА - InStat

Це другий випадок в історії після 2005 року, коли збірна України ставала кращою на попередньому етапі змагань. 13 років тому національна команда завоювала путівку на ЧС-2006 з футболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-