Ястремська: Я шокована тим, що обіграла Гарбінє Мугурусу

Ястремська: Я шокована тим, що обіграла Гарбінє Мугурусу

Укрінформ
18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська поділилася враженнями від сенсаційної перемоги над титулованою суперницею з Італії Гарбінє Мугурусою.

Даяна Ястремська, яка виграла вже сьомий матчі поспіль, зокрема, зазначила, що вийшла на корт не в найкращому стані, тому відчула шок, коли змогла перемогти 13-у "ракетку" світу.

"Я була дуже втомленою після Гонконгу, у мене болить скрізь. Вчора під час матчу (з Варварою Лепченко) у мене дуже крутилася голова, тому що я грала надто пізно. Просто якось я знайшла можливість подолати це і продовжувати боротися.

Сьогодні я готувала себе до того, щоб перемогти, хоча десь всередині я знала, що не зможу показати свій найкращий теніс. Але якимось чином я просто грала. Коли я виграла, то на моєму обличчі був шок. Навіть не шок від того, що я виграла матч, а що я виграла матч проти Гарбінє Мугуруси. Я перемогла топ-гравця, у якій є два титули на Grand Slam. Я не очікувала, що буде такий рахунок. Це був дійсно важкий матч", - цитує Ястремську БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня українська тенісистка Даяна Ястремська перемогла іспанку Гарбінє Мугурусу в другому раунді турніру BGL BNP Paribas Luxembourg Open - WTA International із призовим фодном 250 тис. доларів, що проходить у Люксембурзі. Гарбінє Мугуруса (№13 WTA) стала для Ястремської суперницею з найвищим рейтингом, яку 18-річна українка перемагала  в своїй кар'єрі. 

Читайте також: Ястремська вперше обіграла тенісистку з топ-20 рейтингу WTA

Сьогодні в 1/4 фіналу турніру в Люксембурзі Даяна Ястремська зіграє з росіянкою Маргаритою Гаспарян (№124 WTA).

Фото: bglbnpparibas-open

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-