Гоночний директор

Гоночний директор "Формули-1": У 2021 році зміни відбудуться

Укрінформ
Гоночний директор "Формули-1" Чарлі Вайтінг наголосив на тому, що немає планів відкладати впровадження нового спортивного та технічного регламенту "Формули-1".

Чарлі Вайтінг, зокрема, зазначив, що наразі справи зайшли у глухий кут, проте зміни у правилах "Формули-1" у 2021 році.гарантовані.

"Це займає трохи більше часу, ніж очікувалося. Минулого тижня у Стратегічній групі ми узгодили багато речей, однак процес продовжується. Ми досі домовляємося з командами. Але так, у 2021 році зміни відбудуться.

Між керуючим органом, власниками комерційних прав та десятьма командами, що наразі беруть участь у "Ф1", триває обговорення напрямку руху серії після 2021 року, коли закінчиться дія поточного Договору згоди та технічного регламенту", - цитує Вайтінга motorsport.com.

Читайте також: Формула-1: Феттель заявив, що не піде з "Феррарі"

Зазначимо, що FIA (Міжнародна автомобільна Федерація) неодноразово заявляла, що підписання угоди близько, але насправді угода залишається складною, і особливо суперечливою темою є підхід "Формули-1" до технології виготовлення двигунів.

Фото: Motorsport Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-