Малиновський: У наших футболістів було завдання виграти групу, і ми його виконали

Малиновський: У наших футболістів було завдання виграти групу, і ми його виконали

Укрінформ
Хавбек національної збірної України з футболу Руслан Малиновський, який став автором переможного голу "синьо-жовтих" у матчі третього туру Ліги націй проти команди Чехії (1:0), розповів про гру у Харкові.

Він зазначив що наші футболісти виконали завдання, яке стояло перед ними перед початком турніру, інформує прес-служба ФФУ.   

"Був важкий матч, ми віддали грі всі свої сили, - сказав Руслан. - Ми забили м'яч, виклалися, багато пресингували у середині поля. На мій погляд, супермоментів у чехів не було, вважаю, що ми створили більше гольових ситуацій і могли спокійно вирішувати долю матчу на свою користь раніше, якби забили другий м'яч. Нині ми на хорошій хвилі, граємо розкуто. Треба так і продовжувати, щоб в наступних поєдинках теж вигравати".

Малиновскький також висловив думку про те, чи зможе України гідно виступати в елітному дивізіоні Ліги націй.

"Важко забігати наперед. Як сказав Андрій Шевченко, треба рухатися крок за кроком. У нас було завдання виграти цю групу, ми його виконали. Наступного місяця в нас два матчі, гратимемо й намагатимемося покращувати гру. Потрібно продовжувати налагоджувати зв'язки. На нас чекають цікаві поєдинки", - підкреслив хавбек.

Читайте також: Перемога над Чехією забезпечила Україні участь у плей-офф кваліфікації Євро-2020

Як повідомляв Укрінформ, футболісти національної збірної України обіграли у вівторок, 16 жовтня, команду Чехії (1:0) у домашньому поєдинку Ліги націй УЄФА і стали недосяжними у боротьбі за перше місце у групі В1. Переможний м'яч на харківському ОСК "Металіст" Руслан Малиновський забив на 43-й хвилині. Наступний матчі у Лізі націй УЄФА Україна зіграє проти Словаччини 16 листопада. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-