Гімнастка Христина Погранична: Я змогла довести, що гідна медалі юнацьких Ігор

Гімнастка Христина Погранична: Я змогла довести, що гідна медалі юнацьких Ігор

Укрінформ
Віце-чемпіонка літніх юнацьких Олімпійських ігор-2018 з художньої гімнастики Христина Погранична прокоментувал свій виступ у Буенос-Айресі.

Українська грація, зокрема, зазначила, що "срібло" не було легким, але під час змагань їй вдалося впоратися з хвилюванням, повідомляє прес-служба НОК України.  

"Дуже задоволена здобуттю срібної медалі. На шляху до неї зроблено чимало. Так, сьогодні були помилки, які могли би завадити мені посісти місце на п'єдесталі, але я дуже рада, що впоралася із хвилюванням і змогла довести, що гідна медалі Олімпіади.  Хочу висловити щирі словам подяки моєму тренеру Ірині Рудій та багатьом іншим тренерами з України, які працювали зі мною, вірили в мене, допомагали", - сказала гімнастка.

Читайте також: Українська грація Погранична стала віце-чемпіонкою юнацької Олімпіади

Нагадаємо, Христина Погранична поповнила скарбницю збірної України двадцятою медаллю на літніх юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі. Гімнастка піднялася на другу сходинку п'єдесталу за підсумками виступів у чотирьох вправах - зі стрічкою, булавами, обручем і м'ячем. 15-річна львів'янка набрала у сумі 65,100 бала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-