Магучих: Золота медаль ЮОІ-2018 - великий крок до успіхів у дорослому спорті

Магучих: Золота медаль ЮОІ-2018 - великий крок до успіхів у дорослому спорті

Відео
Укрінформ
Новоспечена чемпіонка ІІІ літніх юнацьких Олімпійських ігор зі стрибків у висоту Ярослава Магучих поділилася враженнями від свого виступу.

Ярослава Магучих, зокрема, зазначила, що золота медаль ЮОІ-2018 не стала для неї несподіванкою, а головним завданням для неї було покращення особистого результату.

"Ми з моїм тренером протягом тривалого часу працювали над тим, щоб я змогла взяти ще більшу висоту. Дуже рада, що мені вдалося покращити свій же рекорд (з 1.94 на 1.95). Хочу подякувати нашій чудовій команді та глядачам на стадіоні за неймовірну підтримку. Вона завжди допомагає та надихає на нові звершення. Переконана, що золота медаль Юнацької Олімпіади - це великий крок до успіхів у дорослому спорті. Мрію потрапити на Олімпійські ігри-2020. Тож вірю, Буенос-Айрес-2018 стане гарним доробком для здійснення цієї мрії", - цитує Магучих прес-служба НОК України.

Читайте також: Анастасія Бачинська виборола другу "бронзу" на юнацькій Олімпіаді

Відео коментаря Магучих:

Як повідомляв Укрінформ, українська легкоатлетка Ярослава Магучих перемогла у стрибках у висоту на юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі. На другому етапі змагань її результат склав 1.95 м. Це особистий рекорд спорсменки. Ярослава перемогла на обох етапах і заслужено стала чемпіонкою Ігор-2018.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-