Україна - Чехія: текстова трансляція матчу Ліги націй УЄФА - сьогодні на Укрінформі

Україна - Чехія: текстова трансляція матчу Ліги націй УЄФА - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Національна збірна України з футболу у вівторок, 16 жовтня, проведе черговий поєдинок у дебютному розіграші Ліги націй УЄФА, в якому вдома зустрінеться з командою Чехії.

Матч Україна - Чехія на стадіоні "Металіст" у Харкові покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі. Початок поєдинку о 21.45.

Історія протистояння футболістів України та Чехії на рівні національних збірних нараховує три поєдинки. 6 вересня 2011 року українська команда програла суперникам у Празі - 0:4, 15 серпня 2012 року у Львові команди розійшлися миром - 0:0, а місяць тому у першому турі Ліги Націй "синьо-жовті" на виїзді перемогли чехів з рахунком 2:1.

Поєдинок Україна - Чехія обслуговуватиме бригада арбітрів з Литви, яку очолює 40-річний Гедімінас Мажейка.

Збірні України та Чехії виступають у групі 1 Ліги В разом з командою Словаччини, з якою в останньому турі українці зустрінуться у Трнаві 16 листопада.

Турнірне становище (усі зіграли по два матчі): Україна - 6 очок, Чехія - 3, Словаччина - 0.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матч Ліги націй УЄФА Україна - Чехія

Загалом у розіграші Ліги націй УЄФА беруть участь 55 європейських збірних. Команди відповідно до рейтингу розділені на чотири дивізіони (ліги) - А, В, С, D, в кожному з яких по чотири групи. Грають за системою "кожен з кожним" в два кола протягом осені 2018 року. Чотири переможці своїх груп в елітній Лізі А зіграють у фінальній частині Ліги Націй у червні 2019 року.

Чотири переможці груп у лізі B, де виступає збірна України, в наступному розіграші Ліги Націй зіграють в лізі А. В свою чергу, з ліги А в лігу B вилетять чотири команди, які зайняли останні позиції в групах. І так в кожній лізі: чотири гірші команди знижуються в турнір нижче, чотири кращі йдуть у турнір вище. Детальніше про Лігу Нації УЄФА читайте тут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-