Тренер збірної Чехії: Якщо ми хочемо вийти з групи, то повинні завтра перемагати

Тренер збірної Чехії: Якщо ми хочемо вийти з групи, то повинні завтра перемагати

Укрінформ
Ярослав Шилгави вважає, що збірна України не набагато сильніша за Словаччину.

Головний тренер збірної Чехії Ярослав Шилгави поспілкувався з журналістами напередодні матчу з Україною в Лізі націй. Про це повідомляє dynamo.kiev.ua.

«Математика дуже проста: якщо ми хочемо вийти з групи, то повинні завтра перемагати. Збірна України - суперник, який трішки сильніший за збірну Словаччини. Але вибору у нас немає: потрібно поліпшити якість своєї гри і продовжувати будувати нову команду.

Все може статися. У нас рівна команда, на кожну позицію ми маємо по два футболіста. Мені не хотілося б заздалегідь розкривати свої карти.

Звичайно, кожен тренер і кожен гравець хочуть перемагати в кожному матчі. Хочемо завтра перемогти і ми. Але ми знаходимося на початку шляху. Перед нами стоїть завдання - вийти на Євро-2020. Це можна зробити і шляхом успіху в Лізі націй, так що і на цей результат ми теж розраховуємо.

Читайте також: Андрій Шевченко: Змінювати модель гри збірна України не збирається

Шик і Крменчік готові до гри. Так що завтра вийде або один, або другий.

Соучек - прекрасний футболіст, який знаходиться в прекрасній грі. Дуже шкода, що він не зможе завтра зіграти, але у нас є інші футболісти, і ми зможемо його замінити», - зазначив наставник збірної Чехії.

Нагадаємо, матч Ліги націй Україна - Чехія відбудеться завтра, 16 жовтня в Харкові. Початок гри о 21:45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-