РФ дозволила двом біатлоністкам виступити за Україну

РФ дозволила двом біатлоністкам виступити за Україну

Укрінформ
Союз біатлоністів Росії схвалив перехід двох біатлоністок до Федерації біатлону України для участі у міжнародних стартах сезону 2018-2019.

Як повідомили у прес-службі СБР, рішення про перехід Анастасії Рассказової та Катерини Бех затверджено на черговому засіданні Союзу.

"Правління СБР розглянуло лист Федерації біатлону України ... з проханням дати згоду на перехід Рассказової і Бех в Федерацію біатлону України", - наголошується в повідомленні.

Ще п'ятьом спортсменам: Кручинкіній Олені, Кручинкіній Ірині, Мусатовій Ганні, Яборовій Арині та Лобастову Микиті, - дозволено перейти до білоруської збірної "без застосування до них дворічного обмежувального терміну, передбаченого ст. 9 Конституції Міжнародного Союзу біатлоністів", зазначається в рішенні.

Читайте також: Федерація біатлону України запросила у СБР дозвіл на перехід Рассказової

Як повідомляв Укрінформ, 5 вересня ц.р. Міжнародний союз біатлоністів (IBU) не відновив повне членство Союзу біатлоністів Росії (СБР) в організації. СБР залишається тимчасовим членом IBU. Таке рішення було прийнято на засіданні виконкому IBU у перший день 13-го конгресу IBU у хорватському Поречі.

Торік Тюмень позбулася права проведення чемпіонату світу через численні підозри в допінгових порушеннях щодо російських біатлоністів і з цієї ж причини не потрапила до списку міст, що претендують проводити ЧС-2021.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-