Зінченко відмітив гру воротаря збірної України П’ятова у поєдинку з Італією

Зінченко відмітив гру воротаря збірної України П’ятова у поєдинку з Італією

Укрінформ
Півзахисник національної збірної України з футболу Олександр Зінченко прокоментував товариську гру проти команди Італії (1:1).

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що проти таких збірних, як Італія, не буває товариських матчів і відмітив гру воротаря Андрія П’ятова.

"Напевно, у грі з Італією удача була на боці України. Адже суперник створив багато небезпечних можливостей біля наших воріт. Утім, і нам вдалося організувати проблеми іменитому опоненту. Андрій Шевченко подякував за характер, який проявила команда. У подібних матчах ця якість дуже важлива. Хочу відзначити дії Андрія П’ятова. Якби не його майстерність, у наші ворота залетіло би більше м’ячів. Помилки трапляються у всіх. Ми разом пропускаємо голи й разом забиваємо.

Зазначу, що проти таких збірних, як Італія, не буває товариських матчів. Завжди є нерв поєдинку й божевільні швидкості", - цитує Зінченка прес-служба Федерації футболу України.

Як повідомляв Укрінформ, 16 жовтня відбудеться матч Ліги націй УЄФА Україна - Чехія. Поєдинок розпочнеться на стадіоні ОСК "Металіст" о 21.45. Судитиме його бригада арбітрів із Литви.

Читайте також: Матч Україна – Чехія Ліги націй УЄФА судитиме бригада арбітрів із Литви

Сьогодні, 12 жовтня, футболісти збірної України проведуть відкрите тренування на стадіоні ОСК "Металіст", яке розпочнеться о 18.00.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-