Кулач про дебютний виклик у збірну: Емоції не передати

Кулач про дебютний виклик у збірну: Емоції не передати

Укрінформ
Форвард полтавського футбольного клубу "Ворскла" Владислав Кулач поділився емоціями від дебютного виклику до збірної України.

Владислав Кулач в ексклюзивному коментарі телеканалам "Футбол 1/2", зокрема, зазначив, що його переповнюють емоції і він дуже радий приєднатися до національної команди.

"Емоції поки що не передати. Думаю, приїду і відчую смак збірної України. Чесно, я цього дуже чекав. Я дуже радий, що приєднаюся до команди. Це було несподіванкою", - сказав Кулач.

Як повідомляв Укрінформ, форвард полтавської "Ворскли" Владислав Кулач був викликаний головним тренером збірної України з футболу Андрієм Шевченком на матч проти Чехії замість травмованого у товариському матчі з Італією Артема Кравця.

За інформацією прес-служби ФФУ, сьогоднішнє ранкове дослідження МРТ підтвердило діагноз, раніше поставлений лікарями національної команди Кравцю - ушкодження литкового м'язу гомілки. Ця травма унеможливлює його участь у матчі Ліги націй з Чехією (16 жовтня, Харків). Таким чином, сьогодні близько 11-ї години форвард турецького "Кайсеріспора" залишить табір команди у Харкові. 

Читайте також: Нападник «Ворскли» Кулач замінив в збірній України травмованого Кравця

Для 25-річного Владислава Кулача це дебютний виклик до збірної. Раніше він захищав національні інтереси у 33 матчах на юнацькому та молодіжному рівнях, в яких забив 7 м’ячів. До розташування "синьо-жовтих" у Харкові Владислав Кулач прибуде сьогодні до обіду. 

Фото: vorskla.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-