Бокс: жіноча збірна України готувалася до ЧС-2018 разом із командою Франції

Бокс: жіноча збірна України готувалася до ЧС-2018 разом із командою Франції

Укрінформ
Жіноча збірна України провела збір на Львівщині у рамках підготовки до чемпіонату світу з боксу разом із командою Франції.

Про це повідомив головний тренер національної жіночої збірної України з боксу Сергій Гордієнко, який, зокрема, зазначив, що на підготовчій збір до України приїхали 8 французьких боксером та їх тренерів.

"Виконали напрочуд багато роботи та й загалом плідно попрацювали разом з жіночою збірною Франції, яка приїхала до України у складі 8 боксерів та двох тренерів, у Тисовці в рамках підготовки до чемпіонату світу з боксу серед жінок, який прийматиме Індія.

Окрім загальної фізичної підготовки провели також і серію спарингів між нашими командами. Перші спаринги пройшли 10 жовтня, а заключні відбудуться сьогодні, 12 жовтня. Загалом об’ємом виконаної роботи нашими дівчатами я залишився повністю задоволеним. Підготовка до чемпіонату світу йде за запланованим графіком. Переконаний, що до світової першості в Індії ми підійдемо у належних кондиціях та гідно представимо нашу країну на змаганнях такого рівня. Заключний навчально-тренувальний збір ми проведемо на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі, звідки і вирушимо на світовий боксерський форум", - цитує Гордієнка прес-служба Федерації боксу України. 

Читайте також: Бокс: Жіноча збірна України повернулась з чемпіонату Європи

Нагадаємо, що світова жіноча першість з боксу проходитиме з 15 по 24 листопада в місті Нью-Делі (Індія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-