Сулейман: WBC зробить усе, щоб звести переможця бою Вайлдер - Ф'юрі з Джошуа

Сулейман: WBC зробить усе, щоб звести переможця бою Вайлдер - Ф'юрі з Джошуа

Відео
Укрінформ
Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман високо оцінив організацію 56-го Конгресу WBC, який з 30 вересня по 5 жовтня проходив у Києві.

Маурісіо Сулейман в інтерв’ю Boxing Socials, зокрема, зазначив, що в ході Конгресу в Києві був затверджений "обов'язковий" статус, попереду на організацію очікує величезна активність і буде зроблено усе для поєдинку переможця бою Вайлдер - Ф'юрі з Ентоні Джошуа.

"Щодо приїзду до Києва. Це не було складно. Коли ми говоримо про сім'ю WBC, коли ми говоримо про зелено-золотий титул, вони всі збираються разом. Льюїс, Холіфілд, Хаглер, Чавес, Дюран, Хеттон, Хан, Кличко. Ми маємо так багато зірок. Конвенція в Києві була однією з найбільш неймовірних конвенцій за історію.

У ході конвенції ми переглянули всі дивізіони. Був переглянутий і затверджений "обов'язковий" статус. Так що у нас буде величезна активність. Буде величезний бій Чарлі - Головкін, а переможець зустрінеться з Канело. У суперважкій вазі ми зробили все, щоб спробувати звести переможця бою Вайлдер - Ф'юрі з Ентоні Джошуа. Бокс зараз на хорошому рівні. Зараз бум боксу в Британії, Японії, Мексиці, США. У нас попереду відмінний час", - цитує Сулеймана vringe.com

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, один з найочікуваніших поєдинків року Вайлдер - Ф'юрі може не відбутися. Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі британський боксер Тайсон Ф'юрі досі не подав офіційну заявку на участь у програмі розширеного добровільного допінг-тестування "Чистий бокс" від WBC.

Читайте також: Бокс: WBC може не санкціонувати бій Вайлдер - Ф'юрі

Поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і Тайсоном Ф'юрі має відбутися 1 грудня. На кону стоятиме чемпіонський пояс за версією WBC, який належить Вайлдеру. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-