Володимир Кличко стане спікером престижної конференції в Копенгагені

Володимир Кличко стане спікером престижної конференції в Копенгагені

Укрінформ
Легендарний український боксер Володимир Кличко стане спікером престижної конференції Arena 2018.

11 жовтня дворазовий чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-2012, автор книги "Управління викликами" Володимир Кличко виступить на знаковій конференції Arena 2018 у Копенгагені (Данія). Про це повідомляє klitschko-brothers.com

Ідейний натхненник дизайн-готелю "11 Mirrors" на конференції розповість про інтуїцію, яка привела його в світ бізнесу, змусивши кинути виклик традиційним стилям управління.

Організатори конференції так представили Володимира Кличка: "11 Mirrors" ось уже шість років поспіль займають перше місце в TripAdvisor, отримавши за цей час безліч престижних міжнародних нагород, у тому числі премії Boutique Hotel, World Travel Award, Grandeur Global Hotel і багато інших. Прислухайтеся до його досвіду, і ви зрозумієте, що раніше нічого не знали".

Читайте також: Володимир Кличко: Беллью протистоятиме ідеальний боксер Олександр Усик

Як розповів сам Володимир Кличко у своїй книзі "Управління викликами", ключовим умінням для кожної людини є здатність мислити нестандартно і активно формувати життєву повістку, замість того, щоб прогинатися під обставинами". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-