Катерина Чорній: Мати дві золоті медалі ЮОІ – це дуже приємно

Катерина Чорній: Мати дві золоті медалі ЮОІ – це дуже приємно

Фото
Укрінформ
Новоспечена володарка двох золотих медалей з фехтування на юнацькій Олімпіаді в Буенос-Айресі (Аргентина) шпажиста Катерина Чорній поділилася емоціями від свого виступу.

Катерина Чорній, зокрема, зазначила, що напередодні старту навіть подумати не могла про дві олімпійські медалі.

"Чесно кажучи, до старту думала лише про індивідуальні змагання, але зараз розумію, мати дві медалі - це дуже приємно. Я неймовірно рада за себе та за команду. Дуже прикольні емоції та відчуття. Вважаю, що виступати в команді вдвічі відповідальніше, але це дуже цікавий формат. Сьогодні я розуміла, що фехтую не лише за себе, а й за всю команду. Тож, це не лише моя медаль, це наша спільна перемога", - цитує Чорній прес-служба НОК України.

Читайте також: Фехтувальниця Чорній стала дворазовою чемпіонкою юнацької Олімпіади-2018

Як повідомляв Укрінформ, українська фехтувальниця на шпагах Катерина Чорній здобула другу золоту медаль на ЮОІ-2018 в аргентинському Буенос-Айресі. У турнірі міжнародних змішаних команд Чорній виступала за команду "Європа 1", яка у фіналі з рахунком 28:25 перемогла збірну "Азії-Океанії 1". У вирішальній сутичці українка завдала поразки представниці Гонконгу, яку обіграла раніше у фіналі індивідуальної першості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-