Андрій Шевченко: Я дуже задоволений хлопцями, але моментами могли зіграти краще

Андрій Шевченко: Я дуже задоволений хлопцями, але моментами могли зіграти краще

Укрінформ
Головний тренер збірної України відзначив швидкий гол у відповідь своєї команди.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував нічию в товариському матчі з Італією (1:1). Про це він розповів телеканалу «Футбол 1».

«Я дуже задоволений хлопцями. Моментами ми могли зіграти набагато краще, але Італія - ​​команда з хорошими гравцями, яка грає у швидкий футбол. У нашої команди була дуже хороша реакція. Після пропущеного м'яча ми знайшли додаткові сили і продовжували працювати.

Ми з хлопцями говорили про активний пресинг італійців. Він дійсно змушував наших гравців помилятися. Будемо допрацьовувати ці моменти.

Що стосується змін у складі, то у нас кілька гравців отримали травми. Доводилося довикликати футболістів. Завтра подивимося, хто в якому стані і будемо приймати рішення, хто готуватиметься до Чехії.

Читайте також: Збірна України в Генуї зіграла внічию з футболістами Італії у контрольному матчі

Потрібно віддати належне Італії. Будь-який гранд тут не завжди матиме можливість контролювати м'яч. Проте, ми на правильному шляху і від свого стилю відходити не будемо.

Деякі наші гравці зіграли добре, деякі - не дуже. Аналіз проведемо пізніше. Сподіваюся, наші вболівальники отримали задоволення від матчу», - сказав Шевченко.

Наступний матч команда Андрія Шевченка проведе 16 жовтня проти Чехії в Харкові. Це буде поєдинок Ліги націй.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-