7 найяскравіших подій на конгресі Всесвітньої боксерської ради у Києві

7 найяскравіших подій на конгресі Всесвітньої боксерської ради у Києві

Фото
Укрінформ
У Києві відбулася головна боксерська подія року – 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Портал sport.ua виділив 7 найскравіших і найважливіших моментів головної боксерської події 2018 року: додавання в центр пояса WBC зображення прапору України, нагородження Володимира Кличка поясом WBC, потрапляння братів Кличків до Книги рекордів Гіннесса, своєрідний реванш Віталія Кличка і Леннокса Льюїса, благодійний аукціон, автограф сесія і відвідування дитячого центру "Місто щасливих дітей".

"Місто щасливих дітей" - центр для дітей, які стали жертвами складних сімейних обставин. Окрім Віталія Кличка, його відвідали Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд, Шон Портер і Марвін Хаглер.

"Ми багато отримали від життя. І тепер наша місія - передавати свій досвід, ділитися увагою та емоціями з такими дітьми. Я дуже радий, що нам вдалося пограти з малюками і навіть розвеселити їх", - сказав Льюїс.

Читайте також: Віталій Кличко і Маурісіо Сулейман заспівали на вечорі талантів WBC у Києві

Головними дійовими особами конгресу WBC, який проходив у Києві з 30 вересня по 5 жовтня, стали Віталій Кличко, Евандер Холіфілд і Леннокс Льюїс. Саме їх автографи могли отримати фанати боксу у столичному ТРЦ Gulliver:

Брати Клички увійшли до Книги рекордів Гіннесса, як брати-чемпіони, з найбільшою кількістю боїв - на двох брати провели 116 поєдинків.

У центрі поясу WBC традиційно знаходиться боксер з піднятою правою рукою, навколо якого зображені прапори країн-засновниць Всесвітньої боксерської ради. Тепер там красується і український прапор, незважаючи на те, що Україна в країни-засновниці не входить.

Читайте також: У Києві завершився Конгрес WBC

Легенди боксу Віталій Кличко і леннокс Льюїс перед усіма прокоментували поєдинок п'ятнадцятирічної давності. Розповіли, що відчували в той момент, про що їм думалося, а на сцені навіть з'явився доктор, що порадив припинити поєдинок через травму Кличка і ще раз оглянув його брову. 

Не можна не відзначити спадщину цього бою. Минуло вже дуже багато часу, діти, які народилися в один рік з поєдинком, наступного року отримуватимуть паспорти, а фанати все ще сперечаються щодо ходу бою. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-