Футболісти збірної України проти Італії гратимуть у жовтому

Футболісти збірної України проти Італії гратимуть у жовтому

Укрінформ
Футбольні збірні України та Італії визначилися з формою гравців на сьогоднішній поєдинок, який пройде в Генуї в рамках товариської зустрічі.

Комплекти форм були представлені на передматчевій представницькій нараді у Генуї 10 жовтня. Про це повідомляє zbirna.com

Делегат матчу, представник суддівської бригади, а також представники команд та всіх структур, задіяних в організації міжнародної гри, затвердили кольори футбольних форм збірних. Гравці збірної України з футболу вийдуть на поле стадіону "Луїджі Ферраріс" у жовтій формі, італійці – у зеленій. Український голкіпер гратиме у зеленому светрі, італійський - у чорному.

Як повідомляв Укрінформ, національна збірна України з футболу 10 жовтня проведе у гостях товариський матч з командою Італії. Спаринг Італія - Україна відбудеться у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс". Поєдинок о 21.45 за київським часом транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Читайте також: Футбольний матч Італія – Україна призупинять на 43-й хвилині

На 43-й хвилині поєдинок буде призупинений. Таким чином організатори та учасники футбольної зустрічі вшанують пам'ять 43-х загиблих під час падіння моста Моранді в Генуї. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-