Футболісти збірної України випробували газон стадіону в Генуї

Футболісти збірної України випробували газон стадіону в Генуї

Відео
Укрінформ
Футболісти збірної України провели тренування перед контрольним матчем проти команди Італії.

У передматчевому тренуванні 9 жовтня на полі "Стадіо Луїджі Ферраріс" у Генуї взяли участь 22 футболістів збірної України. На поле не виходив Андрій Ярмоленко, який потребує функціонального відпочинку у зв'язку із тонусом привідного м'язу. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Після розминки підопічні Андрія Шевченка провели інтенсивну роботу під час ігрових серій. У тренерського штабу цього вечора було непросте завдання - визначитися зі стартовим складом на гру. Зважаючи на те, що напередодні в Києві тренування мало на меті вирівняти функціональний стан виконавців, у Генуї команда провела перше повноцінне заняття на полі.

Відеоогляд другого дня збору:

Зазначимо, що сьогодні гравців збірної України з футболу виводитимуть на матч діти українців, які мешкають у Генуї. Більшість із дітлахів, яким від 7 до 10 років, народилися в Італії, однак завдяки своїм батькам спілкуються обома мовами, українською та італійською.

Читайте також: Збірна України у Генуї зіграє контрольний матч з футболістами Італії

На самому матчі, який розпочнеться о 21.45, будуть присутні близько 300 українських уболівальників, 200 з яких мешкають у Лігурії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-