Гімн України на футбольному матчі Україна – Чехія виконає Наталка Карпа

Гімн України на футбольному матчі Україна – Чехія виконає Наталка Карпа

Укрінформ
Заслужена артистка України Наталка Карпа виконає Гімн України під час футбольного матчу Україна – Чехія, який відбудеться 16 жовтня в Харкові в рамках Ліги націй УЄФА.

Поєдинок Ліги націй між національними збірними України та Чехії розпочнеться на стадіоні харківського ОСК "Металіст" о 21.45, а вже о 19.45 у чаші стадіону розпочнеться святковий концерт. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У концерті візьмуть участь учасники та фіналісти відомих телевізійних шоу, а кульмінацією музичного супроводу матчу Україна - Чехія стане Гімн України у виконанні заслуженої артистки України Наталки Карпи.

"Виконання Гімну - надзвичайно хвилюючий та відповідальний момент у житті кожного співака. Адже це - більше ніж пісня. Це - символ гордості та єднання, символ піднесення та звеличення, символ України. Пишаюся, що саме мені випала нагода заспівати головну композицію нашої держави перед матчем Україна – Чехія. Сподіваюся, що мій творчий внесок стане частиною перемоги України", - сказала Карпа.

Читайте також: Зінченко: Збірна України з футболу покаже свій максимум у грі з італійцями

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні збірна України з футболу прибула до Генуї на контрольний матч проти команди Італії, який відбудеться 10 жовтня. Поєдинок з італійцями стане перевіркою готовності команди до матчу проти Чехії в Лізі націй УЄФА 16 жовтня в Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-