Зінченко: Збірна України з футболу покаже свій максимум у грі з італійцями

Зінченко: Збірна України з футболу покаже свій максимум у грі з італійцями

Укрінформ
Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від завтрашнього товариського поєдинку проти команди Італії.

Олександр Зінченко після перельоту команди до Генуї, зокрема, зазначив, що до Італії футболісти прибули не на відпочинок, а на гру, тому сконцентровані й хочуть показати свій максимум.

"Італію всі люблять. Тим більше - любителі італійської кухні, які по пасті, по піці. Але, насправді, ми туди приїхали не на відпочинок, а на гру. Тому сконцентровані й хочемо показати свій максимум. У будь-якому випадку, граючи за національну збірну, коли ти виходиш на поле в цій футболці, ти повинен віддаватися на 100 відсотків і грати з повною концентрацією, незалежно від того, товариська це гра або офіційна. Але, звичайно, ми всі розуміємо, що більший акцент буде зроблений на підготовці до матчу зі збірною Чехії", - сказав Зінченко в коментарі footballua.tv. 

Нагадаємо, 10 жовтня національна збірна України з футболу проведе у гостях товариський матч з командою Італії. Спаринг Італія - Україна відбудеться у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс" і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Читайте також: Артем Кравець: Не сумнівайтеся у моїй готовності грати за збірну України

Делегаця українських футболістів вже прибула до Генуї, де завтра проведе матч проти чемпіонів світу 2006 року. Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко дуже популярний в Італії. Окрім багато чисельних представників преси Шевченка також очікують гравці-легіонери Коноплянка, Яремчук, Малиновський, Лунін, Макаренко і Петряк. До готелю команда прибуде у повному складі.

Фото: Footboom

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-