Артем Кравець: Не сумнівайтеся у моїй готовності грати за збірну України

Артем Кравець: Не сумнівайтеся у моїй готовності грати за збірну України

Укрінформ
Артем Кравець прокоментував свій виклик до національної збірної України з футболу на контрольний поєдинок проти команди Італії, який відбудеться 10 жовтня.

Артем Кравець у своєму instagram, зокрема, зазначив, що так склалося, що останнім часом мало грає, але запевнив, що це не через футбольні якості.

"Я безмежно радий виклику в збірну, це велика честь і відповідальність. Я готовий віддати всі сили і фізичні, і моральні. Тому не сумнівайтеся в моїй готовності. Якщо я з‘явлюсь на полі, то залишу всього себе там. На цей момент я граю мало, але я вам скажу відверто, що це далеко не через футбольні якості і я всіма способами виправлю цю ситуацію, чого б мені це не коштувало", - написав Кравець.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 10 жовтня, національна збірна України з футболу проведе у гостях товариський матч з командою Італії. Букмекерські контори в цій зустрічі віддають перевагу чотириразовим чемпіонами світу італійцям. Спаринг Італія - Україна відбудеться 10 жовтня у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс" і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Читайте також: Збірна України у складі 17 футболістів вирушила до Генуї

Замість травмованого форварда Артема Беседіна головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко викликав на матч гравця турецького "Кайсеріспора" Артема Кравця. У збірній Артема Кравця вважають досвідченим гравцем, на його рахунку 21 гра та 8 забитих м'ячів за національну команду. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-