Букмекери дали прогноз на футбольний матч у Генуї Італія - Україна

Букмекери дали прогноз на футбольний матч у Генуї Італія - Україна

Укрінформ
У середу, 10 жовтня, національна збірна України з футболу проведе у гостях товариський матч з командою Італії.

Букмекерські контори в цій зустрічі віддають перевагу чотириразовим чемпіонами світу італійцям, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на перемогу підопічних Роберто Манчіні з коефіцієнтом 1,65, показник успіху українців оцінюється в 5,50, нічия - 3,70.

Так оцінюють шанси букмекери, але проста статистика дев'яти попередніх матчів італійської збірної не настільки "категорична". В них "Скуадра Адзурра" зазнала чотирьох поразлк (від Португалії - 0:1, Швеції - 0:1, Аргентини - 0:2 та Франції - 1:3), має чотири нічиї (зі Швецією - 0:0, Англією - 1:1, Голландією - 1:1 та Польщею - 0:0) і лише одну перемогу (із Саудівською Аравією - 2:1. Нагадаємо також, що італійці уперше за 60 років не грали фінальному турнірі світової першості.

Щоравда, не варто забувати й про те, що у попередні роки наша національна збірна італійців не перемагала жодного разу - 6 поразок у семи матчах. Єдина нічия (0:0) була досягнута у червні 2006-го в товариському поєдинку, що пройшов у Лозанні. Через 28 днів італійці розгромили команду Олега Блохіна у Гамбурзі в 1/4 фіналу чемпіонату світу - 3:0.

Для нинішньої збірної України Андрія Шевченка товариський поєдинок у Генуї буде хорошою перевіркою сил із суперником топ-рівня та своєрідною репетицією перед домашньою грою Ліги націй з командою Чехії.

Спаринг Італія - Україна відбудеться 10 жовтня у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс" і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Читайте також: Шевченко: Ярмоленко вирушає зі збірною, але проти Італії не гратиме

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада зі Словенії. Головний арбітр - Радо Обренович, лайнсмени - Матей Жунич та Мануель Відалі. Обов'язки четвертого рефері виконає італієць Марко Ді Белло.

Поєдинок у прямому ефірі транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-