Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан не шкодує про пікантну фотосесію

Олімпійська чемпіонка Ольга Харлан не шкодує про пікантну фотосесію

Відео
Укрінформ
Олімпійська чемпіонка з фехтування, срібна та дворазова бронзова призерка Олімпіади Ольга Харлан прокоментувала пікантну фотосесію, в якій взяла участь для травневого випуску журналу XXL.

Ольга Харлан в інтерв’ю Xsport, зокрема, зазначила, що фотосесія їй дуже подобається, спортсменка про неї не шкодує і хоче повторити це через 10 років у тій же відмінній формі.

"Ці фотографії я не виставляла в соціальні мережі. Мені дуже подобається це фотосесія, я не шкодую, що на неї погодилася. Звичайно, було ніяково, адже це такий пікантний момент. Я ж не модель. Чи хочу я ще? Ця фотосесія пройшла через 10 років після Олімпіади в Пекіні. Теоретично, кожні 10 років, коли мені буде 38, можна повторити. Це буде для мене такий челендж - бути у відмінній формі, навіть в кращій, ніж у 28", - цитує Харлан tribuna.com

Також Ольга Харлан повідомила про розрив відносин зі своїм чоловіком фехтувальником Дмитром Бойко: "Напевно, мені пора вже про це розповісти. Ми з Дімою вже не спілкуємося, не так часто. Ми були багато років разом, десь років 7. Ми реально не бачилися, це зіграло свою роль. Наші доріжки розійшлися".

Читайте також: Олімпійські чемпіони Харлан і Торохтій відвідали "Артек"

Відео інтерв’ю:

 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-