Бокс: WBC може не санкціонувати бій Вайлдер - Ф'юрі

Бокс: WBC може не санкціонувати бій Вайлдер - Ф'юрі

Укрінформ
Один з найочікуваніших поєдинків року Вайлдер - Ф'юрі може не відбутися.

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі британський боксер Тайсон Ф'юрі досі не подав офіційну заявку на участь у програмі розширеного добровільного допінг-тестування "Чистий бокс" від WBC. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на ESPN. 

Глава WADA Маргарет Гудман підтвердила цю інформацію: "Станом на сьогодні WADA не отримала від Ф'юрі згоду на допінг-тестування в рамках програми "Чистий бокс". Вайлдер бере участь у програмі".

Президент WBC Маурісіо Сулейман зазначив, що "якщо Тайсон Ф’юрі не запишеться на участь у програмі, то WBC не санкціонує бій".

Зазначимо, що боксери, які уникають добровільного допінг-тестування, виключаються з топ-15 рейтингу WBC. Раніше Ф'юрі вже мав проблеми з WADA. У 2016 році WADA повідомила про дві позитивні проби британського боксера на кокаїн перед його матчем-реваншем з Володимиром Кличком.

Читайте також: Боксери Вайлдер і Ф'юрі ледь не побилися у прямому ефірі

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і володарем пояса The Ring Тайсоном Ф'юрі має відбутися 1 грудня. На кону стоятиме чемпіонський пояс за версією WBC, який належить Вайлдеру. Продаж квитків на поєдинок вже розпочався і за перші 25 хвилин їх розкупили на суму в 1 млн доларів. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-