Харатін: Хочу вибачитися перед Тайсоном, я не спеціально стрибав йому у ноги

Харатін: Хочу вибачитися перед Тайсоном, я не спеціально стрибав йому у ноги

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Ігор Харатін прокоментував епізод із Тайсоном у вчорашньому матчі проти донецького "Шахтаря".

Ігор Харатін в коментарі FootBoom, зокрема, зазначив, що дуже шкодую через те, що його дії зіграти у м’яч привели до травмування півзахисника "Шахтаря" Тайсона.

"Хочу вибачитися перед Тайсоном. Я не спеціально стрибав у ноги. Хотів зіграти в м'яч, але... Не хотів йому нанести травму. Мені дуже шкода, що так склалося. Ще раз хочу вибачитися.

Що стосується самої гри, то для нас результат матчу проти чемпіона України хороший. Хочу привітати всю команду і вболівальників з набраними балами. Слава Богу, що забив гол. Ми граємо трохи в різний футбол. З більш сильними суперниками частіше воліємо діяти на контратаках. З'являються вільні зони і ми створюємо непогані моменти біля воріт суперника. Проти слабкіших команд ми граємо першим номером, і нам чомусь важко розкрити оборону суперників, яка часто вельми насичена. Думаю, це проблема не тільки наша, а й усіх українських команд. Напевно, крім "Шахтаря" в Україні з цими завданнями ніхто відмінно не справляється", - сказав Харатін.

Читайте також: Фонсека вважає, що гравець "Зорі" діяв з метою травмувати Тайсона

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня бразильський півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тайсон отримав серйозну травму у матчі проти "Зорі" (1:1), через яку пропустить не менше місяця і точно не зіграє 23 жовтня з англійським "Манчестер Сіті" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-