Фонсека вважає, що гравець

Фонсека вважає, що гравець "Зорі" діяв з метою травмувати Тайсона

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від "особливого матчу" 11 туру УПЛ проти луганської "Зорі".  

Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що у певному сенсі це був "особливий матч", а епізод із травмуванням Тайсона не можливо сприймати інакше, як навмисний,

"У певному сенсі особливий матч. У першому таймі гра була досить передбачуваною: 11 футболістів суперника розташувалися у власному штрафному майданчику. Після єдиною помилки пропустили гол, потім весь час притискали опонента, який знову закрився. Зовсім непросто створювати моменти в настільки важкому контексті, але ми це робили, і їх було більш ніж достатньо, щоб сьогодні здобути перемогу.

Епізод із Ісмаїлі? Перш за все це фол, який арбітр не поставив. Продовжили грати. Я вважаю, що в той момент суддя повинен був дати штрафний. Це фол. Однак в матчі був момент, який заслуговує більшої полеміки. Зараз у нас Тайсон, можливо, з дуже серйозною травмою. Напевно, найближчим часом він не зможе грати через те, що сталося в епізоді, де була явна червона картка. Такі ситуації просто неприпустимі в футболі. Якщо ви переглянете епізод в запису (а я вже це зробив), то побачите, що подібне просто не приймається. Як можна травмувати гравця таким чином? Я не думаю, що хто-небудь фолить так для того, щоб не травмувати. Мабуть, це було навмисне. Не знаю, чи була у вас можливість переглянути цей момент, але це просто неприйнятно. При такому порушенні ймовірність травмувати гравця просто величезна.

Зараз наша команда залишається без дуже впливового футболіста на найближчий час. Попереду матч в Лізі чемпіонів. Не варто забувати, що в цьому турнірі ми захищаємо український футбол. Залишаємося без гравця через один епізод, який просто неприйнятний у футболі. Хочу звернути увагу: я зараз не кажу про те, що червона картка виправдовує результат. Я дуже злий на такі епізоди. І дуже злий через те, що Тайсон не зможе своєю грою допомогти нашій команді", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Футол: Тайсон вибув на тривалий термін через травму в матчі проти "Зорі"

Як повідомляв Укрінформ, бразильський півзахисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Тайсон отримав серйозну травму у вчорашньому матчі проти "Зорі" (1:1), через яку пропустить не менше місяця і точно не зіграє 23 жовтня з англійським "Манчестер Сіті" в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-