Кривцов:

Кривцов: "Шахтар" у принциповому матчі доводитиме "Зорі" свою перевагу

Відео
Укрінформ
Захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Кривцов розповів про готовність команди к поєдинку 11 туру УПЛ проти луганської "Зорі".

Сергій Кривцов, зокрема, зазначив, що за два дні команда повністю відновиться після проведеного матчу з "Ліоном" і проведе непростий поєдинок із "Зорею", в якому потрібно перемагати.

"Є ще невелика втома. Проте у нас для відновлення є два дні, що залишилися до матчу. Чекаю, що буде незвичайний поєдинок в рамках чемпіонату України, принциповий. Зустріч як для нас, так і для суперника буде складною. Провокації? Ми гратимемо у футбол і доводитимемо в рамках правил свою перевагу. "Зоря" - команда чемпіонату України, і у нас з ними поєдинок, в якому потрібно перемагати", - цитує Кривцова прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Де дивитися матчі 11 туру футбольної Прем'єр-ліги

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, 7 жовтня в рамках 11-го туру УПЛ зустрінуться донецький "Шахтар" і луганська "Зоря". Матч розпочнеться о 17.00, наживо його покаже телеканал "Футбол 1". 2 жовтня футболісти донецького "Шахтаря" завершили в гостях унічию (2:2) поєдинок проти французького "Ліона" у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-