Володимир Кличко: Усик має шанси у суперважкому дивізіоні

Володимир Кличко: Усик має шанси у суперважкому дивізіоні

Укрінформ
Дворазовий чемпіон світу з боксу Володимир Кличко поділився думками про перспективи абсолютного чемпіона світу у крузервейті Олександра Усика в суперважкій вазі.

За словами Кличка-молодшого, Усик володіє чудовою технікою, але йому потрібен час, аби перебудуватися, повідомляє Isport

"Я вражений Олександром Усиком, у нього відмінні рейтинги. Він молодий. За малу кількість боїв став абсолютним чемпіоном. Ми спарингували три тижні тому. У нього чудова техніка. Мені було дуже непросто, хоча я все ще в формі. Думаю, у нього є шанс у суперважкому дивізіоні. Це займе якийсь час, щоб підлаштуватися. Це приблизно як аматорський та професійний бокс. Все той же спорт, але у важкому і суперважкому дивізіонах техніка різна", - зазначив Володимир.

За його словами, майбутній чемпіонський поєдинок Усика з британцем Тоні Беллью буде захоплюючим для уболівальників.

Читайте також: Бокс: Усик назвав найскладнішого зі своїх колишніх суперників

"Беллью збирається зустрітися з дуже досвідченим, технічно кращим Усиком, який непереможний, є олімпійським чемпіоном та чемпіоном світу, - сказав Кличко. - Думаю, Беллью буде непросто. Я бажаю моєму земляку продовжити переможну серію. Але Беллью - відмінний боєць, він уміє підносити сюрпризи в рингу, перевертати поєдинки з ніг на голову. Цей бій буде справді захоплюючим для уболівальників усього світу ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-