Сачко: Гра зі

Сачко: Гра зі "Спортингом" була для "Ворскли" святом

Відео
Укрінформ
Головний тренер полтавського футбольного клубу "Ворскла" Василь Сачко прокоментував учорашню поразку команди від лісабонського "Спортинга" (1:2).

Василь Сачко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що його команді не вистачило сил, замало виявилося гравців на лаві запасних, щоб освіжити гру, проте матч доставив багато позитивних емоцій.

"Ми вивчили суперника досконально, врахували кожну дрібницю, окрім одного. У кінці матчу наші сили вичерпалися. У першому таймі ми встигали перебудовуватися, робили ставку на контргру, і нам це вдавалося. Однак уже в другому почали сідати глибше. Не вистачило нам лави, ми хотіли освіжити гру. Я дуже засмучений, адже могли претендувати на більше.

У першому таймі трималися, поглинали простір на тих швидкостях, які запропонував суперник. З подібним зіштовхуємося у чемпіонаті в іграх із "Шахтарем", коли вони пропонують нам темп, який ми ні фізично, ні навіть фізіологічно не тягнемо. І вдруге ми пропустили, коли побігли забивати гол, втратили м'яч, і їхні гравці, що вийшли на заміну, миттєво вибігли в атаку.

Отже, ми обрали правильну тактику, вгадали зі Скляром, який грав на іншій позиції, розібрали всі їхні стандарти, врахували все до дрібниць - і все це діяло 90 хвилин. Ще коли був футболістом, відчував багато подібних емоцій. І коли зазнавав поразок, підіймався і йшов далі. Тож для нас ця гра має стати трампліном для подальших звершень. Все одно для нас і вболівальників це було свято, я давно не переживав таких емоцій", - цитує Сачка прес-служба ФК "Ворскла".

Читайте також: "Ворскла" програла лісабонському "Спортингу" в Лізі Європи УЄФА

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня в матчі проти "Спортинга" (1:2) в рамка 2 раунду групового турніру Ліги Європи УЄФА "Ворскла" повела в рахунку на 10-й хвилині завдяки голу Владислава Кулача. Гості вирвали перемогу в доданий час зусиллями Фреді Монтеро (90+1) і Жоване Кабрала (90+3).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-