Наставник

Наставник "Яблонця": Відігралися, тому що знали проблему "Динамо"

Укрінформ
Головний тренер чеського футбольного клубу "Яблонець" Петро Рада прокоментував гру проти київського "Динамо", в якій його команді вдалося відігратися після 0:2.

Петро Рада на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда використала проблему "Динамо" - грати на дальній штанзі при стандартах.

"Мені здається, що початок матчу не був аж надто поганим. Просто було зроблено кілька індивідуальних помилок. Особливо це стосується другого гола. Ми хотіли грати так, щоб не просто відбиватися, але ніхто не міг зачепитися попереду за м'яч. Але з 25-ї хвилини ми вирівняли гру, а може і зіграли сильніше, ніж "Динамо". Перший гол повернув нас у гру. Він був забитий тому, що ми знали проблему "Динамо" - гра на дальній штанзі при стандартах. А другий тайм ми відіграли цілком якісно. Ми змусили суперника дуже часто помилятися і врешті-решт саме через пресинг забили другий м'яч.

Зауважте, що в цей момент у штрафному "Динамо" було 4-5 наших гравців. Я думаю, що на 75-й хвилині це не так погано. Ми грали з командою, яка щороку виступає якщо не в Лізі чемпіонів, то в Лізі Європи. Я дуже задоволений своїми гравцям. Також хочу сказати, що і в фізичному плані ми були кращими за суперника", - цитує Раду dynamo.kiev.ua

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня віце-чемпіон України київське "Динамо" не втримало перемогу 2:0 над бронзовим призером чемпіонату Чехії "Яблонцем" у поєдинку другого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч на стадіоні "Стршельніце" міста Яблонець-над-Нісоу завершився внічию - 2:2.

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" пропустило м’ячі від "Яблонця" через свої помилки

У третьому турі 25 жовтня відбудуться матчі "Ренн" - "Динамо", "Яблонець" - "Астана".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-