Гармаш:

Гармаш: "Динамо" могло забити "Яблонцю" й третій м’яч

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Денис Гармаш прокоментував втрачену перемогу 2:0 над командою "Яблонця" з Чехії в матчі, який відбувся 4 жовтня.

Автор одного з голів Денис Гармаш, зокрема, зазначив, що футболістам "Динамо" вдалося забити два швидких м’ячі у першому таймі, могли забити й третій, але натомість самі пропустили два м’ячі.

"Ми забили два швидкі голи, мали впевненість в своїх силах, але на перерву йшли вже не при такому хорошому результаті. Могли забити третій але самі пропустили другий гол. Тренер сказав нам, щоб у другому таймі ми не сідали низько, зустрічали суперника високо, і ми це робили. Але вони просто закидали м'яч вперед, а там вже були незрозумілі відскоки, підбори. Так і пропустили м’яч.

У нас були можливості забити більше. У Циганкова була можливість, у Морозюка, у мене теж. Але не склалося. Гра Беседіна після травми? Молодець, боровся, чіплявся за м'ячі - все, чого від нього чекали. Зробив свою роботу на користь команді", - цитує Гармаша прес-служба ФК "Динамо".

Відео коментаря Гармаша:

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня віце-чемпіон України київське "Динамо" не втримало перемогу 2:0 над бронзовим призером чемпіонату Чехії "Яблонцем" у поєдинку другого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч на стадіоні "Стршельніце" міста Яблонець-над-Нісоу завершився внічию - 2:2.

Читайте також: Хацкевич: "Динамо" пропустило м’ячі від "Яблонця" через свої помилки

У третьому турі 25 жовтня відбудуться матчі "Ренн" - "Динамо", "Яблонець" - "Астана".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-