Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" пропустило м’ячі від "Яблонця" через свої помилки

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував нічийний результат матчу проти чеського "Яблонця" (2:2).

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що після двох забитих м’ячів у чеські ворота суперник почав додавати, але всі пропущені м’ячі пов’язані з помилками гравців "Динамо".

"Після наших голів суперник почав виходи через довгі передачі. Ми десь програвали підбирання. Не було контргри. Моменти з виходами в атаку нам не дуже вдавалися, але ті, які у нас були, ми повинні були доводити до кінця. Але у наших воріт теж моментів не було, за великим рахунком. Пропущені голи - індивідуальні помилки наших гравців. Під час другого пропущеного я не можу пояснити дії Піварича. Так обрізатися, коли поруч були Шепелєв, Циганков. Це індивідуальні рішення гравця.

Не лише в перерві, а і в першому таймі я просив Гармаша, Сидорчука та Буяльського стримувати суперника в центрі поля. Гармаш дуже багато обрізався, а це досвідчений футболіст. Денис не грав 3 дні, тому він свіжий, але були моменти, коли він обрізав нас одним дотиком.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: результати матчів другого туру

Когось виділити позитивно? Ні, не буду нікого хвалити по такій грі. Ще в перерві у Віталія Буяльського було відчуття, що передня м'яза налилася. Нам треба було освіжити цю зону і Володимир Шепелєв, я вважаю, непогано увійшов у гру. Сподіваюся, це не така травма, яка завадить йому зіграти навіть в наступному матчі.

У нашій групі в Лізі Європи все лише починається. Вся боротьба попереду. Можливо, що наступні два матчі з "Ренном" будуть визначальними. Тільки через ігри в Лізі Європи ми зможемо зрозуміти, чи готові ми рухатися далі. Я особисто вважаю, що для Ліги Європи команда готова. До зими у нас не буде посилення. Треба обходитися тими ресурсами, які є. І чекати, поки наші молоді хлопці почнуть додавати", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня віце-чемпіон України київське "Динамо" не втримало перемогу 2:0 над бронзовим призером чемпіонату Чехії "Яблонцем" у поєдинку другого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч на стадіоні "Стршельніце" міста Яблонець-над-Нісоу завершився внічию - 2:2.

Читайте також: "Динамо" і "Яблонець" зіграли в Чехії внічию у матчі Ліги Європи УЄФА

У третьому турі 25 жовтня відбудуться матчі "Ренн" - "Динамо", "Яблонець" - "Астана".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-