У Києві пройшли відкриті тренування збірної

У Києві пройшли відкриті тренування збірної "Ігор Нескорених"

Фото, відео
Укрінформ
У четвер, 4 жовтня, у столиці відбулися відкриті тренування учасників національної збірної України "Ігри Нескорених" (Invictus Games).

Координатор проекту "Ігри Нескорених" в Україні Оксана Горбач під час брифінгу розповіла, що третій тренувальний збір триватиме до 16 жовтня, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. 

Відбулися тренування з плавання, пауерліфтингу, веслування на тренажерах та стрільби з лука.

Відкриті тренування української команди "Ігор нескорених" у Києві / Фото: Павло Багмут, Укрінформ

"12 жовтня  запланований візит до Києва співкапітана збірної "Ігор Нескорених" Канади, який спеціально приїде поспілкуватися з нашою командою. Урочисті проводи збірної пройдуть у столиці на 15 жовтня, а наступного дня о 21-й команду проводжатимуть вже в аеропорту", - сказала Оксана Горбач.

Капітан нашої збірної "Ігор Нескорених"  Сергій Ільницький зазначив, що під час тренувального збору спортсмени вже починають набувати своєї найкращої форми. 

Читайте також: Полторак провів зустріч із українською командою Ігор Нескорених

"Хочу подякувати за інформаційну підтримку збірної, адже ми знаємо, що цей проект є дуже молодим. Саме завдяки широкому висвітленню, суспільство бачить, що після поранення життя продовжується. Кожен із членів нашої команди прагне до перемоги", - підкреслив капітан нашої команди.

"Ігри Нескорених"-2018 (Invictus Games 2018) пройдуть у Сіднеї (Австралія) 20-27 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-