Бокс: на бій Вайлдер - Ф'юрі за перші 25 хвилин розпродали квитків на $1 млн

Бокс: на бій Вайлдер - Ф'юрі за перші 25 хвилин розпродали квитків на $1 млн

Укрінформ
Запланований на 1 грудня в Лос-Анджелесі (США) поєдинок між Деонтеєм Вайлдером і Тайсоном Ф'юрі принесе організаторам бою хороші гроші.

За перші 25 хвилин продажу квитків була розкуплена партія на суму в 1 млн доларів. Про це повідомляє klitschko-brothers.com

"Запланований на 1 грудня в Лос-Анджелесі поєдинок між діючим чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і екс-володарем титулів в дивізіоні, що втратив пояси через проблеми з допінгом і наркотиками, а також тривалого простою, Тайсон Ф'юрі принесе організаторам хороші гроші. Як заявив один з промоутерів Уайлдера Лу Дібелла, перша партія квитків на суму в один мільйон доларів була розпродана за 25 хвилин після початку продажів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бокс: Бій Ф'юрі – Вайлдер офіційно підтверджений

Як повідомляв Укрінформ, поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтеєм Вайлдером і володарем пояса The Ring Тайсоном Ф'юрі відбудеться 1 грудня. Боксери вже підписали контракт. Бій покажуть по системі платного телебачення (pay-per-view).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-