Футбол:

Футбол: "Шахтар" шукав юні таланти у Запоріжжі

Відео
Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Шахтар" продовжує пошук юних талантів у різних місцях України.

3 жовтня "Шахтар" провів черговий етап програми Shakhtar Talent Day. Після Харкова, Львова, Маріуполя та Чернівців селекціонери академії клубу відвідали Запоріжжя. Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

Відбір в академію "Шахтаря" відбувся в Запоріжжі на "Славутич-Арені". У Shakhtar Talent Day взяли участь 96 дітей 2005 і 2006 року народження з восьми міст країни: Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Ізмаїлу, Одеси, Мелітополя, Херсону і Нікополя.

Під час заходу 6 груп із 16 юних футболістів провели ряд коротких матчів зі зміною складів. За результати і забиті м'ячі арбітри нараховували кожному учаснику бали. Переможцем турніру став Олександр Полешко. Призи від ФК "Шахтар" отримали Данило Сивогривов, Іван Сухомлин, Михайло Галігулін, Костянтин Котькорло, Гнат Любашенко, Ярослав Каштанов, Назар Мартиненко, Артур Білий, Руслан Фесенко, Микита Сироткін.

Читайте також: "Астон Вілла" розглядає кандидатуру Фонсеки на посаду головного тренера

Відеосюжет телеканалів "Футбол1/2":

Зазначимо, що Запоріжжя - вже п'яте місто, в якому пройшов Talent Day. Раніше такі заходи відбулися в Харкові, Львові, Маріуполі та Чернівцях. На кожному з них були присутні скаути академії "Шахтаря", які оцінювали здібності дітей і відбирали юні таланти для подальшого перегляду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-