Циганков: У Лізі Європи

Циганков: У Лізі Європи "Динамо" має виходити з групи з першого місця

Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Віктор Циганков поділився очікуваннями від виступу команди в Лізі Європи УЄФА.

Віктор Циганков в інтерв’ю сайту УЄФА, зокрема, зазначив, що "Динамо" має багато успіхів на європейській арені, тому в матчі проти "Яблонеця" має реабілітуватися за нічию з "Астаною", а завдання-мінімум в Лізі Європи - вийти з групи з першого місця

"Звичайно, у нас було завдання грати в Лізі чемпіонів, але, на жаль, не вийшло, ми явно були слабші за "Аякс". Тепер потрібно доводити в Лізі Європи. І я впевнений, що ми зобов'язані виходити з групи з першого місця - це наше завдання-мінімум. У "Динамо" було багато успіхів на європейській арені, ми хочемо і намагаємося підтримувати ці традиції. Можливо, зараз у нас не сильно виходить, але команда продовжуватиме працювати і вірити, що ми теж можемо чогось досягти.

У четвер проти "Яблонеця" ми виходитимемо лише з думками про перемогу, як і в будь-якому матчі. Ми повинні реабілітуватися за нічию з "Астаною". Такий клуб, як "Динамо", зобов'язаний завжди бути на першому місці", - сказав Циганков.

Зазначимо, що 20-річний віце-капітан київського "Динамо" Віктор Циганков забив 4 м’ячі в 7 останніх матчах Ліги Європи УЄФА,

Читайте також: "Динамо" у складі 22 футболістів вирушило на матч проти "Яблонеца"

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу "Динамо" зіграє проти чеського ФК "Яблонець" в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. У першому турі підопічні Олександра Хацкевича зіграли проти "Астани" (Казахстан) на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з рахунком 2:2. 

Фото: AFP/Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-