Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Ворскли" і "Динамо" в Лізі Європи УЄФА

Укрінформ
4 жовтня відбудуться футбольні зустрічі 2-го туру групового раунду Ліги Європи за участю українських клубів "Ворскла" - "Спортинг" (Португалія) і "Яблонець" (Чехія) - "Динамо".

На думку букмекерів, в обидвох поєдинках ані полтавчани, ані кияни не є фаворитами, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill на перемогу "Спортинга" пропонує коефіцієнт 1,78, успіх українців оцінюється в 4,80, нічия - в 3,50.

Гра, що пройде на полтавському стадіоні імені Олексія Бутовського, розпочнеться о 19.55. У прямому ефірі гру можна подивитися на телеканалі "Футбол 1".

Зустріч обслуговуватиме суддівська бригада з Чорногорії. Головний арбітр - Нікола Дабанович, лайнсмени - Веселин Радунович та Джорджіє Ражнатович, четвертий рефері - Олександр Джиканович.

Нагадаємо, у першому турі групи Е Ліги Європи "Ворскла" поступилася в Лондоні "Арсеналу" (2:4), а "Спортинг" переміг у Лісабоні азербайджанський "Карабах" (2:0).

Чеський "Яблонець" приймає у четвер "Динамо" на стадіоні "Стршельніце" міста Ябонець-над-Нісоу. Гра стартує о 22.00. Пряма телетрансляція відбудеться на каналі "Футбол 2".

 William Hill вважає, що у команд рівні шанси. На перемогу "Яблонця" і "Динамо" можна поставити з коефіцієнтом 2,70, на нічию - 3,10.

Читайте також: Жуніор Мораес: Залишився неприємний післясмак від нічиєї з "Ліоном"

Зустріч довірили судити бельгійському арбітру Себастьяну Делефьєру. На лініях йому допомагатимуть Ів де Нев та Жо де Вейрдт, четвертий рефері - Кевін Монтені.

Результати 1-го туру у групі K: "Динамо" - "Астана" (Казахстан) - 2:2, "Ренн" (Франція) - "Яблонець" - 2:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-