"Динамо" у складі 22 футболістів вирушило на матч проти "Яблонця"

Відео
Укрінформ
Команда київського футбольного клубу "Динамо" вирушила до Чехії на матч другого туру групового раунду Ліги Європи УЄФА проти "Яблонця".

Вранці 3 жовтня з аеропорту "Бориспіль делегація "Динамо" у складі 22 футболістів вирушила до Чехії, де у місті Ліберец наступного дня зіграє проти "Яблонця". Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

У день прильоту підопічні Олександра Хацкевича візьмуть участь у традиційній передматчевій прес-конференції (о 19.30) і випробують газон стадіону, на якому 4 жовтня відбудеться матч.

До Чехії у складі "Динамо" вирушили:
воротарі
- Денис Бойко, Георгій Бущан, Артур Рудько;
захисники - Микола Морозюк, Артем Шабанов, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Микита Бурда, Йосип Пиварич, Віталій Миколенко, Сідклей;
півзахисники - Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Віталій Буяльський, Денис Гармаш, Євген Смирний, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Володимир Шепелєв, Міккель Дуелунд;
нападники - Назарій Русин, Артем Беседін.

Читайте також: Вербич через пошкодження може пропустити гру "Динамо" з "Яблонецем"

Відео відправлення команди:

Як повідомляв Укрінформ, 4 жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу "Динамо" зіграє проти чеського ФК "Яблонець" в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. У першому турі підопічні Олександра Хацкевича зіграли проти "Астани" (Казахстан) на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з рахунком 2:2. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-