Наставник

Наставник "Ліона": дуже неприємно грати в Лізі чемпіонів без уболівальників

Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Ліон" Брюно Женезьйо підвів підсумки виступу команди в Лізі чемпіонів УЄФА прои донецького "Шахтаря" (2:2).

Брюно Женезьйо на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що задоволений тим, що команда змогла відігратися після 0:2, але дуже неприємно грати без уболівальників.

"Перший тайм дався нам дуже складно: суперник нас випереджав, домінував тактично і технічно. Думаю, ми були незібраними. Саме це стало нашою головною проблемою. Ми не змогли належним чином пресингувати суперника, особливо з урахуванням того, що "Шахтар" дуже комфортно почуває себе на лівому фланзі. Ми бачили, як швидко і чітко там виконувалися передачі. Після перерви ми змогли повернутися в гру і забити двічі.

Задоволений, що повернулися в гру і зрівняли рахунок. У такі моменти не так вже й легко реабілітуватися, особливо без підтримки своїх уболівальників. Природно, незадоволений тим, що не забили третій м'яч. Але не слід забувати, що у "Шахтаря" теж було багато гольових моментів.

Сподіваюся, це останній такий матч. Чесно кажучи, для мене гра без уболівальників - це не футбол, особливо в Лізі чемпіонів. Мені не сподобалося і було дуже неприємно", - цитує Женезьйо прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека: У другому таймі "Ліон" змусив "Шахтар" загубитися тактично

Як повідомляв Укрінформ, 2 жовтня в другому турі Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" не зміг втримати перевагу у два м’ячі над французьким "Ліоном". На дубль Мораеса господарі поля відповіли голами Дембеле і Дюбуа – 2:2. Чемпіон України знову завершив матч внічию і набрав два очки після двох поєдинків. Матч проходив на порожньому стадіоні "Ліона" через покарання УЄФА за поведінку французьких фанатів під час матчу Ліги Європи проти московського ЦСКА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-