Зібрані на аукціоні WBC гроші підуть на боксерський  зал у Маріуполі — Порошенко

Зібрані на аукціоні WBC гроші підуть на боксерський зал у Маріуполі — Порошенко

Відео
Укрінформ
Гроші, виручені на аукціоні, що був проведений під час конгресу Всесвітньої боксерської ради, підуть на спорудження і реконструкцію боксерського спортивного залу в Маріуполі.

Про це глава держави Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"Кошти від аукціону, проведеного під час конгресу Всесвітньої боксерської ради, підуть на спорудження і реконструкцію боксерського спортивного залу в місті Маріуполь. Так, нехай він знаходиться за 15 кілометрів від фронту, але це дуже символічно, що пріоритет у розвитку спорту ми надаємо саме Донбасу", - зазначив глава держави.

Він також подякував ініціаторам заходу.

Читайте також: Український прапор на поясі WBC є важливим посилом для України — Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, на благодійному аукціоні у Києві під час 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC) було зібрано 200 тисяч доларів.

56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC) триватиме у Києві до 5 жовтня. До столиці України приїхали світові легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Ерік Моралес та інші. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Усього в конгресі беруть участь близько 700 учасників зі 166 країн світу.

Фото: facebook.com/petroporoshenko/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-